Prototyping

Met een gedegen begrip van de marktbehoefte begonnen we aan een cruciale fase van de ontwikkeling van Stickytop: prototyping. Deze fase was gericht op het tastbaar maken van ons concept door verschillende ontwerpen en materialen te verkennen om uiteindelijk de optimale herbruikbare kleefmat te ontwikkelen.

We werkten met verschillende leveranciers om de eerste fysieke modellen van Stickytop te produceren, waarbij we experimenteerden met diverse materialen en structuren. Elke prototype werd zorgvuldig geëvalueerd op basis van kleefkracht, duurzaamheid, herbruikbaarheid en andere essentiële eigenschappen.

De feedback van deze initiële prototypes was van onschatbare waarde. Onze selecte groep testers werden betrokken bij het testen van de kleefmatten in verschillende omgevingen en situaties. Dit proces stelde ons in staat om de prestaties van Stickytop te verfijnen en aan te passen aan de reële behoeften van de gebruikers.

Gedurende deze periode stond onze creativiteit centraal, terwijl we speelden met verschillende vormen en afmetingen. We wilden niet alleen een functioneel product creëren, maar ook een esthetisch aantrekkelijke kleefmat die zich kon onderscheiden van de rest.

De prototypingfase was ook een periode van intensieve samenwerking met leveranciers. We selecteerden partners die de hoogwaardige materialen konden leveren die nodig waren om StickyTops tot leven te brengen op een manier die zowel duurzaam als kostenefficiënt was.

Het was een periode van creatie, aanpassing en optimalisatie. Het was een tijd waarin het concept van Stickytop zich transformeerde van een idee naar tastbare prototypes, en elke iteratie bracht ons dichter bij het perfecte ontwerp van onze herbruikbare kleefmatten.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.