Marktanalyse

Met het idee voor Stickytop vers in ons achterhoofd begaven we ons in november op een diepgaande marktanalyse. Het doel was om een grondig begrip te krijgen van de behoeften en verlangens van onze potentiële klanten, evenals inzicht in de competitieve marktomgeving.

De marktanalyse omvatte een gedetailleerde studie van vergelijkbare producten op de markt. We bestudeerden consumententrends, marktsegmenten en feedback van concurrenten om te bepalen waar onze kleefmatten zich het beste konden positioneren.

We zijn veelal met mensen in onze netwerken in gesprek geweest. Deze interacties hielpen ons niet alleen om te begrijpen wat mensen zochten in een herbruikbare kleefmat, maar ook om eventuele zorgen of onbeantwoorde behoeften te ontdekken.

De inzichten uit deze fase waren van onschatbare waarde en gaven ons de nodige richting om Stickytop te ontwikkelen als een product dat niet alleen innovatief was, maar ook perfect aansloot bij de behoeften van onze klanten. Het was een maand van ontdekkingen en strategische besluitvorming, wat de solide fundering legde voor het verdere ontwikkelingsproces.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.